نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

برگزیدگان هفته پژوهش استان تجلیل شدند/ هفت پژوهشگر دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع برگزیدگان استانی

در آیین اختتامیه هفته پژوهش و فناوری امسال استان خوزستان از هفت پژوهشگر دانشگاه شهید چمران اهواز به‌عنوان برگزیده، تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این آیین که عصر امروز یک‌شنبه در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده علوم برگزار شد، دکتر محمد سروش در گروه فنی و مهندسی،  دکتر سعید حجتی در گروه کشاورزی و منابع طبیعی، دکتر حسین معتمدی در گروه علوم پایه، دکتر مهدی پور مهدی بروجنی در گروه دامپزشکی و دکتر عبدالحمید حبیبی در گروه علوم انسانی از این دانشگاه، تقدیر شدند.

همچنین یحیی حمید دانشجوی مقطع دکتری و امید سعیدی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه شهید چمران اهواز، به عنوان دانشجویان برگزیده هفته پژوهش و فناوری امسال استان معرفی شدند.

گفتنی است این آیین با حضور دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر امید حاجتی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان، دکتر کاظمی نژاد رئیس پارک علم و فناوری استان خوزستان و جمعی از مسئولان استانی برگزار گردید.

در این آیین از ۳۲ پژوهشگر برگزیده استان خوزستان تجلیل شد.

هفته پژوهش و فناوری امسال در استان خوزستان از ۲۳ تا ۲۸ آذرماه برگزار شد.

همچنین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان خوزستان نیز از یکم تا سوم دی‌ماه امسال میزبان بازدیدکنندگان بود.